TeNtaNg f-a-r-i-h-a-L->>

My photo
pada 3hb juNe,lahirlah seoranG pteri bonGsu yG diidam2kN oLeh kedua maa&abaHnYa utK mendapaT chya maTa "hawa"....maka diberi naMa farihaL aHLaa....^_^

5 June 2011

...burfday axu...

salam...pada 3juNe 2011 ni axu xsambut burfday pon...tgok!axu bukan manja pon...tp da gak owg cakap axu manja coz anak pompuan sowang la katakan...xahh,mama dan abah sayang sama rata la..tapi bufday ni la axu sa best...axu sa mcm axu disayangi..huhu..thanz buat semua yang ingat kat axu...macam besa la...nak letak la jgak pic walaupon axu tak wat bufday party...huhuhu..jom2...


...ni before tarikh keramat axu...


haa..ni la..sapa pakai maxis tu tau la kot... best dpat coll free ni..tp celcom best ag kot..haha...



"emy"..membe axu skola rendah dulu....dia punya nak jadi orang 1st yg wish kat axu sampai dya xtgok jam ka pa.. .huhu...tapi papa pon tima kseh emy..






"ana" ni lak beshwenz axu...dia ni pi khusus tadika...hahha... besa la...nanti senang nak jadi cikgu budak2...ataupon ajar anak sendiri jew... huhu..dya ni lau mesej cakap xtruih,cuba tengok apa yang axu bulat tu..hihihi...


....ON TIME...




haa...kat sebelah atas ni beshwenz axu "anis"..yang bwah ni member gak...oldfwenz..."hanis" nama nak sma...tp jantina len2 la ye..hihihi....papa p0n..thanz coz tunggu sampai kul 12am...




haa...ni abah axu wish...penuh dengan kata2 hikmah..... memeng sayang larh abah axu ni....!!



"bang as"....betoi ark axu kta...walaupon dya ni agak2 gengsta... tapi ngan adik bradik dya ingat slalu....huhuhu..terharu axu....^_^





ni lak beshwenz axu gak "keyla".....cuba tengok yang axu line up tu... ucapan yang sangat2 xmasuk akal....axu xkeja lagi la...nak kwen pon lambat ag kot...



..ni lak dalam fesbuk axu.....



ni la orang 1st wish kat axu dalam fb....axu pon takenai... papa pon thanz la atas kata2 tua kat axu tu....



yang ni pulak syok2 nyanyi...dya p tambah plak nama axu jadi "wan".. .hahahha...adoiiiii... macam2 la...




huhuhu......axu nk glaran mak su...tengok2 mak ucu yang axu dapat...huhuhu....macam la axu ni ucuk sangat..... :(( tapi...rasa cam xsabar jew nak dapat bby...huhuhuh




"tira".....beshwenz axu...wish yang paling axu suka!!!.....ehem2....bca la apa yang axu bulat tu....dah la siap ada nama maa&abah...memang axu sayang kat anx la tira!!>...muahhhh!!




ni semua nama2 orang yang telah wish kat axu,axu arap kita semua jadi macam teddy axu tu,bahagia jew tengok...tima ksih bayak2....huhu...lau spa2 yang wish tapi xda nma mintak maap ye...mungkin terlepas pandang...soe la lau xbrapa nampak tulisan tu..huhuhu..>,<
senang2 niey la nama nya:Syazwan De Hearty-ku, Nazmi Aiman, Ann Jelani, Syazana Ismail, Izzul Kazama, Apis Juvana, Ku Lyana Teukie, Hazirah Suhaimy, CoKelatt CorNettoo, Ray Man, Firdaus Fauzi, Hidayah Saari, Ameen Twentythree, Athirah Radzi, Fariza Noorulhadi, Nur Akma Love Person, Uzumaki Naruta, Muhammad Luqman, Mierul Jabbaworkezz, Own Daughter, Aza Razif, Syafiq Zaki, Afiq Farhan, Nur Izzati, Mohd Fahmy Saiful Bahar, Farah Liyana, Nabilah Azman, DaNy Faaz, Muhamad Sofiyudin, Muhammad Shukri, Khai Rayz, Ammar Safwan Shabudin, Hilmy Comel, Rahmat Omar, Nur Amalina Mazlan, Syukur Schole, Hafiz Wahab, Muhammad Syufaad, Muhamad Syazwi, Mohd Redzuan Shuib, Adeeb Yazreeq, Akmal Hafiz, E Jat Langgaq, Afi Shaq, Tok Anas, Kamal Walihawk, Hasrul Shafiq, Nabilah Mansor, Nurul Athira, Amar Aremart, Budak Kampong, Daniel Topstar, Elang Detectiive Aishiteru, Anis Shahira, Anna Fareesha, Awat Ĺòh, Ku Noor Aimi, Syafinaz Kamalludin, Du Are, Nik Lyana Ezaty, Muhammad Afiq Zainuddin, Fir Daus, Nazrin Nakano, Nur Asyraf, Din Trd, Ajiee Llttdd, Itis Aisyah, Black Putra, Nik Mohamed AL-Bokhari, Pak Munawer, Nurshafeka Eka, Is Aishiteru, Laut TerGelora, Far East, Nurul Hidayah, Ainaa Rowrkk, Nurain Elliani, Khalydamurni Mohd Khalid, Anis Tasnim, Nash Nasir, Hafiz Lcmc, Azirah Mohamad Nasir, Faiz Saupe, Syada Riza, Ainsyafiqa Chau, Bintu Rasyada, Iz Subri, Eyka Nizar, Razz Razaman, Toriq Kot, Anis Houd, Mohd Aizat Ibrahim, Irfan Cool, Azwan Nazri Full, ႫႶႫჀ ႫჳႤჳႫႶ ⏠⏝⏠,DekBa Suriya, Mohd Nadzmi, Mimie Eyfa, Khairul Muzakir, Amirul Azam, Aina Arrmiza, Ahmad Shafrizal, Mohammad Amirulhakim, Azizun Akmal, Shaa Amir, Amirol Hairi, Shieha Nasri, Acap Alyaa, Syafiq Herman, Amir Shazwan, Hazwani Hamzah Anie, Hafizi Hamzah, Nur Sarah, Affeeff Zzamri, Kyon Koizuki, Leea Basir, Acu Chah, Izuddin Alpikri, Mohd Rusyaidi, Princess Beby Cyunk, Mohd Nasrul, Assakinah Ali Mushafak, Wan Nur Izzah, Neys Wanny, Rabbiatul Rodzi, Hidayatul Husna, Adilah Maisarah, Alif Ayeif, Ozil Zaiful, Cik Tuan, Muhammad Ammar Omar, Yusma Nazuwa, R Lanz Lc, Jon Castello, Asraf Alif, Oh Yeh Elias



walaupun axu tak buat party makan2...tapi time pagi2 axu dah makan menda ni....hahahaha...^_^ biasa la...time abg axu nak tunang,dya beli banyak coklat... so yang lebih tu kira axu punya hadiah la kot...(nak tenangkan ati axu yang sdey,coz tak da owang bagi adiah tahun ni)




haa..ni la yang axu makan...gila btoi...mau badan axu x gemok...pagi2 makan menda ni dah..huhuu... besa la..bila ati sedey kena la makan menda2 manis..bwu la sweet...>,<




"axu"...still chill walaupon tak sambut burfday...hihihi^_^


p/s: ampa boley tahan kot axu dok merapu sorang2 niey...huhuhu....

3 comments:

  1. ehem !
    perli nmpk
    ahahaha
    btw thx :)

    ReplyDelete
  2. huhuhhu..
    ehem2//..
    mna da pqeli la...
    hahaha...
    sma2....

    ReplyDelete